odesk test Microsoft word 2010

Microsoft Excel 2010 Test Answer::

01. Question: Question:If you want to create a citation and fill in the source information later, you should:
Answer: a. insert a caption.

02. Question: To select vertical blocks of text, you would hold down which key while dragging the mouse?
Answer: b. Ctrl

03. Question:If I do not want the contents of one of my fields to automatically update, I would have to do which of the following?
Answer: c. Make the field hidden.

04. Question: Sarah receives a company turnover summary in the form of an embedded Excel chart (as shown in the above image) in a Microsoft Word 2010 document from her boss. Her boss wants the chart to be sent over to the Public Relations department with a line in the chart showing the variations in the company’s turnover, as well as a prediction for the next 2 years. The turnover values for each year also need to be sent separately in an Excel file. What should Linda do to achieve this in the shortest possible time?
Answer: c. Change chart type to a line chart and type all the values into an Excel file.

05. Question: You want to add an image as the first character in your paragraph. Which type of text wrapping treats your graphic as if it were a character?
Answer: b. Square

06. Question: Roger was editing a Word document, when his mobile phone rang. By mistake, some button got clicked on the Word 2010 Ribbon area, so that the document’s appearance changed from Image A to Image B. Which of the following options could be the cause?
Answer: b. Tables with maximum number of rows and columns was added to the document.

07. Question: A particular chart layout can be applied to a chart only if:
Answer: c. it is a 2D chart.

08. Question: Choose the INCORRECT statement:
Answer: a. Only high-risk documents from an uncertain location are opened in Read-Only view.

09. Question: With which chart type(s) is the “Depth Gridlines” option available?
Answer: b. Line chart

10. Question: Which of the following is NOT an option under File > Print > Microsoft Document Image Writer?
Answer: c. MDI

11. Question: I want to use the AutoCaption feature for several elements in my document. What type of file format is NOT available in the AutoCaption dialog box?
Answer: c. XLS

12. Question: What view must be used when inserting a subdocument?
Answer: b. Web Layout

13. Question: Josh is creating a collage for his college project. He has an image – Image A – which he wants to show in different color themes so as to represent different moods in the collage (Images B, C and D). How can Josh achieve this in Microsoft Word 2010?
Answer: c. By using the Recolor option under Format Picture.

14. Question: Which of the following in NOT a type of Section Break?
Answer: d. Continuous

15. Question: Samantha is given an article to proofread. The article runs into hundreds of pages. She is asked to use hyphens to allow words in the article to break between two lines. There is an option in Microsoft Word 2010 which can be used to achieve this result with a single click. Please identify it.
Answer: c. Orientation

16. Question: Which of the following options allows you to arrange drawings in your document so they may be moved, kept together, aligned, or formatted more easily?
Answer: b. Insert Flowchart

17. Question: When you apply a theme to a Microsoft Word 2010 document, all the tables, charts, SmartArt graphics, shapes, and other objects are updated to complement one another.
Answer: b. False

18. Question: My table heading row is not repeating on subsequent pages though I have properly set the header row to repeat. What is one problem that might be causing this behavior?
Answer: a. “Allow row to break across pages” is unchecked.

19. Question: Microsoft Word 2010 has enabled ligatures for which of the following fonts?
Answer: a. Open Type fonts

Microsoft word test answer

1. Question: Which among the following methods would you select when you want to add protection to parts of a template?
Answer: Go to the Developer tab, click on Properties in the Controls group and then click any of the Locking options in the Content Control Properties dialog box.

2. Question: Which of the following is/are true about phishing?
Answer: All if the above

3. Question: This question is based upon the figure shown below
In some cases, when lists are combined into one “List,” the formatting is not updated. Refer to the picture given above. Which among the following options should be used to update this formatting?
Answer: D

4. Question: Which among the following charts do not have axes?
Answer: Doughnut charts

5. Question: Microsoft named two styles that work in Word 2007 as both character and paragraph types as being ______ styles:
Answer: Linked

6. Question: This question is based upon the figure shown below
Answer: It ensures that the text is not obscured by binding.

7. Question: With the help of which view will the Watermark not be seen?
Answer: Web Layout view

8. Question: This question is based upon the figure shown below
How will the Message Bar alerts be enabled as shown in the given picture?
Answer: Select Word Options from the Microsoft Office Button. Click on Trust Center, then click Trust Center Settings, and then click Message Bar.

9. Question: Which among the following is not a Bookmark option to sort the list of bookmarks in the document?
Answer: Author

10. Question: This question is based upon the figure shown below
Why is the “Different First Page” option used in the Page Setup dialog box as shown in the given picture?
Answer: This option allows you to remove the Page Number from the first page.

11. Question: State whether true or false:
Once a bullet is removed from the “Bullet Library” and it is no longer available in the “Document Bullets” area, the bullet cannot be added back to the Bullet Library.
Answer: False

12. Question: This question is based upon the figure shown below
Which of the following types of charts are not supported by either Lines or Bars, as shown in the picture?
Answer: Area charts

13. Question: Which among the following features could be used to create a connection to a Shared Network folder?
Answer: Map Network Drive

14. Question: Edit tracking changes are typically formatted in the following manner: (1) deletions—red strikethroughs, (2) additions—green and underlined, and (3) formatting changes are made bold in almost any other desired color. Where in Word 2007 could you set your own custom formatting options for tracking changes?
Answer: Select the Review ribbon and then select the triangle by Track Changes. In the drop-down menu, select “Change Tracking Options” and then set your formatting options in the Track Changes Options dialog box.

15. Question: How will you insert text boxes for a printed form?
Answer: Select the Insert tab, in the Text group, click on Text Box and then select Draw Text Box.

16. Question: To enter a symbol or special character into your document (to where the cursor is located), which of the following methods could you employ in Word 2007?
Answer: Open the Insert ribbon. Click Symbol in the Symbols group. A menu will appear with a small selection of symbols. If you don’t see the symbol or character you’d like to insert, click More Symbols. Choose the special character (or symbol) that you want and then click Insert and click Close.

17. Question: You are editing a figure using the Drawing Tools > Format options. Which among the following Shape Fill options in the Shape Styles group adds a solid color and transparency to a shape?
Answer: More Fill Colors…

18. Question: State whether true or false:
When you save a document as a Web page, the textures and gradients are saved as JPEG files and the patterns are saved as GIF files.
Answer: True

19. Question: Which among the following options is the reason of text deletion at the insertion point when you type a document?
Answer: The “overtype mode” is turned on in Word options.

20. Question: What is meant by Enhanced ScreenTips?
Answer: Enhanced ScreenTips are larger windows that display more descriptive text than a ScreenTip and can have a link to a Help topic.

21. Question: This question is based upon the figure shown below
Refer to the given picture. Which of the following Line Numbers should be used when each page has to begin with the number 1?
Answer: Restart Each Page

22. Question: Which keyboard shortcut could be used to switch to Draft View?
Answer: ALT+CTRL+N

23. Question: State whether true or false:
The “Add Assistant” shape option in a SmartArt graphic is available only if an organization chart layout is chosen.
Answer: True

24. Question: Which view(s) could be used to view the Equation placeholders in the Document Views group?
Answer: All of the above

25. Question: State whether true or false:
Any changes that are saved to “Normal.dotm” will be applied to the documents that you create in the future.
Answer: True

26. Question: State whether true or false:
Changing the Author property in the Document Information Panel of an existing document has no effect on the User name setting in the Word Options dialog box.
Answer: True

27. Question: How will you set the default font so that every time you open Microsoft Word it will use the settings that you had selected?
Answer: Select the Home tab, and then click the Font Dialog Box Launcher. Select the font style and size. Click on Default… and then click Yes.

28. Question: Which of the following line-spacing options sets fixed line spacing that Word does not adjust?
Answer: Doubled

29. Question: How will you change the author name in an existing document?
Answer: All of the above

30. Question: State whether true or false:
Microsoft Office programs store some additional information within the digital signature automatically that might not be visible in the current view document.
Answer: True

31. Question: Which among the following options could be used to turn off the Office Clipboard?
Answer: All of the above

32. Question: What does the command “Winword.exe /f MyDocument.docx” mean?
Answer: This command instructs Word to start and immediately open a file named MyDocument.docx.

33. Question: Which among the following is an invalid character to include in a file name?
Answer: All of the above

34. Question: State whether true or false:
Gridlines do not print when a document is printed.
Answer: True

35. Question: Which keyboard shortcut inserts a hyperlink?
Answer: CTRL+K

36. Question: Which among the following wildcards should be used to select any single character?
Answer: ?

37. Question: This question is based upon the figure shown below
Refer to the given image. Which option should be selected to convert a professionally formatted equation into an equation on one line?
Answer: C

38. Question: Which of the following is not a Content Control?
Answer: Chart

39. Question: This question is based upon the figure shown below
Answer: Numbering

40. Question: Which among the following is a correct way to make your file “Read-only?”
Answer: Click “Save As” from the Microsoft Office Button. Click on Tools and then click General Options. Select the Read-only recommended check box. Click OK. Click on Save.

41. Question: Which among the following options should be used to start a bulleted list automatically?
Answer: Type * (asterisk) and then press spacebar or the Tab key.

42. Question: Which of the following can be the reason for the appearance of the red X, as shown in the picture?
Answer: All of the above

43. Question: State whether true or false:
ASCII-formatted text contains no formatting information such as bold, italic, or fonts.
Answer: True

44. Question: State whether true or false:
New text animation effects can be applied in Microsoft Word 2007.
Answer: False

45. Question: Which among the following options should be used to number the cells in a table?
Answer: Select the table cells that need to be numbered. On the Home tab, in the Paragraph group, click on Numbering.

46. Question: Which of the following options repeats a table heading on subsequent pages?
Answer: Repeat Header Rows

47. Question: Which keyboard shortcut could be used to check the spelling of a text file?
Answer: F7

48. Question: Which among the following is not true regarding the use of a pie chart?
Answer: A pie chart should be used when there are more than seven categories.

49. Question: This question is based upon the figure shown below
Refer to the given picture. Which of the following options turns off Enhanced ScreenTips but keeps the ScreenTips still visible?
Answer: B

50. Question: Unlike the other types of styles (paragraph, character, linked, and table), predefined list styles are available when you first create a document in Word 2007.
Answer: False

51. Question: This question is based upon the figure shown below
What is the maximum number of columns that can be created in the Columns dialog box as shown in the picture?
Answer: 13

52. Question: This question is based upon the figure shown below
Refer to the given image. In Picture1, axes appear on the left side. Which setting should you use to make them appear on the right side, as shown in Picture2?
Answer: Select the Axis Options tab in the Format Axis dialog box. Set the Axis labels: field to High.

53. Question: Which of the following two paragraphs is/are true for Word 2007?
(1)To show or hide formatting marks in your editing markup — on the Home ribbon, in the Paragraph group, click the Show/Hide button.
(2) The Show/Hide button will not hide all the formatting marks in the document if you selected those marks that are to be displayed at all times (such as paragraph marks, tab characters, hidden text, optional hyphens, object anchors, or spaces). To turn off any or all of these selected formatting marks, follow this procedure: Click the Microsoft Office Button and then click Word Options. Then Click Display. Under “Always show these formatting marks on the screen,” clear the check boxes for any formatting marks that you do not want to show at all times in your documents.
Answer: Both (1) and (2)

54. Question: This question is based upon the figure shown below
In the given picture, the “Washout” option has been selected. What purpose does it serve?
Answer: It lightens the picture so that it does not interfere with the text.

55. Question: The default installation of Word 2007 includes several built-in character styles. Which of the following is NOT one of the default, built-in character styles:
Answer: Special Emphasis

56. Question: What steps should be followed to replace a shape with other shape?
Answer: Select the shape to be changed. Select the Format tab; use the “Change Shape” button in the Shape Styles group.

57. Question: Just as in Word 2003 or prior Word versions, the default standard view for Word 2007 is the Draft view (and is still also called the Normal view in Word 2007):
Answer: False

58. Question: This question is based upon the figure shown below
What is the purpose of the “Demote” button as shown in the diagram?
Answer: It increases the level of a selected bullet or a shape.

59. Question: Which feature(s) should be selected in order to find and remove hidden data and personal information in Office documents?
Answer: Document Inspector

60. Question: Which keyboard shortcut is used to make the text size smaller?
Answer: CTRL+SHIFT+<

61. Question: Which among the following options will you use to add a command to the Quick Access Toolbar?
Answer: All of the above

62. Question: Which option(s) should you select to remove a chart or axis title from a chart?
Answer: To remove an axis title, select the Layout tab. In the Labels group, click on Axis Titles, click the type of axis title, and then click None.

63. Question: Which among the following macro settings is meant for developers only?
Answer: Trust access to the VBA project object model.

64. Question: State whether true or false:
A building block can be added to as many galleries as you want.
Answer: True

65. Question: Which of the following is/are true about phishing?
Answer: It is an online fraud technique used by criminals to lure users into disclosing their personal in

PHP5 odesk test answer

1. load is possible with:

A. checkbox
B. select
C. file
D. all of the above

Ans : A

2. State whether true or false
Paamayim nekudotayim operator allows access only to the static members of a class?

a. True
b. False

Ans: A

3. What is the output of the following code?

$a=500;
$b=200;
echo $a % 2 * $b;

a. 100
b. 200
c. 500
d. 0
e. Syntax error

Ans: D

4. which function will suitable replace “X”?

a. Filesize
b. Size
c. sizeofFile
d. getSize

Ans: A

5. Which of the following is not true for a persistent connection?

a. these are not closed even after the execution of the script
b. these are mainly used to increase the efficiency of thesystem
c. These can’t be converted to non-persistent connections
d. These are preferable not used in the scripts involving transactions

Ans: C

6. Which one is correct?
a. $s=fwrite(“a string here”);
b. $s=fwrite($fp,”a string here”);
c. $s=fwrite(“a string here ”,$fp);
d. none of the above

Ans: B

7. Which will be the output of the following code?
$a=0.0;
For($i=0;$i
the getSal() of emp has to behave exacltyle as getSal() ofperson . Which of the following lines of code would you use to replace the “???”?
a. Parent:: getSal();
b. Person::getSal();
c. Parent::getsal;
d. Person::getSal;

Ans: A

11. What is true regarding this code?

a. setcookie will return false
b. setcookie will return true
c. setcookie will return null
d. Any of the above can happen

Answer: b

12. Which of the following is not the correct way of starting a session?
a. session.auto_start
b. session_register()
c. session_initiate()
d. session_start()

Answer: c;

13. Which of the following functions do you need to implement HTTP Basic Authentication?
a. authenticate ()
b. header ()
c. basic_auth ()
d. None of the above

Answer: d;

14. Which of the following Command Line Interface constant is not defined in the CLI SAPI?

a. STDIN
b. STDOUT
c. STDPRT
d. STDERR

Answer: c;

15. Which of the following statements is correct with regard to final and abstract?

a. An abstract class cannot have final methods
b. An abstract class cannot have non abstract methods
c. A final class cannot have abstract methods
d. A final class cannot have final methods

Answer: C

Explanation :

a. An abstract class can have final method.
b. An abstract class can have other than abstract method.
c. a final class can have final method (but not a must requirement).
d. BUT a final class cannot have abstract method.

16. Which composite data types are supported by php?

a. Array
b. Enumeration
c. List
d. Object
e. Integer

Answer: A and D

17. The default value of register_globals in PHP is:

a. Off
b. On

Answer A

18. Using Register Globals
WarningThis feature has been DEPRECATED as of PHP 5.3.0. Relying on this feature is highly discouraged.

Perhaps the most controversial change in PHP is when the default value for the PHP directive register_globals went from ON to OFF in PHP » 4.2.0.

Choose the correct statement:
a. include() includes and evaluates a specific file
b. require() includes and evaluates a specific file
c. include_once() includes and evaluates a specific file only if it has not been included before
d. require_once() includes and evaluates a specific file only if it has not been included before
e. All of the above

Answer: E

19. If the session_cache_expire() is not set, then by default the session cache will expire after:
a. 1 hr
b. 2 hrs
c. 3 hrs
d. 4 hrs

Answer: C

20. The cache expire is reset to the default value of 180 stored in session.cache_expire at request startup time. Thus, you need to call session_cache_expire() for every request (and before session_start() is called).

What will be the output of the following script?

$count=50;
function Argument()
{
$count++;
echo $count;
}
Argument();
?>

a. It will print 50
b. It will print 51
c. It will print 52
d. It will print 1

Answer: D;

Explanation : $count is local in the method.

21. Which of the following statements is true with regard to comparisons in PHP5?

a. With “= =” operator, two object instances are equal if they have the same attributes and values, and are instances of a different class.
b. With “==” operator two object instances are equal if they have the same attributes and values, and are instances of the same class.
c. With (===) operator, object variables are identical if and only if they refer to the same instance of the same class.
d. With (===) operator, object variables are identical if and only if they refer to the different instance of the same class.

Answer C;

21. What will be the output of the following code?

$i=4;
$j=30;
$k=0;
$k=$j++/$i++;
echo $i . ” ” . $j . ” ” . $k . ” “;

a. 5 31 6
b. 5 31 6.2
c. 5 31 7
d. 4 31 7.5
e. 5 31 7.5

Answer e;

Explanation : After increment then Divition command will execute.

22. Which of the following is a not a correct way of commenting in php?

a. //PHP Comment
b. /*PHP Comment*/
c. #PHP Comment
d. /#PHP Comment
Answer d;

23. Following is a php code block:

$m=9;
$n=99;
$z=8;
$z=$n++/$m++ + –$z;
echo $z;

what will be the output?

a. 16
b. 18
c. 19
d. 20
e. 17

Answer: B; (?? not understand)

24. Which of the following is the correct way of specifying default value?

a. function GetDiscount($Type = “Special”) { . . . }
b. function GetDiscount(Type := “Special”) { . . . }
c. function GetDiscount($Type := “Special”) { . . . }
d. function GetDiscount($Type : “Special”) { . . . }

Answre a;

25. With reference to the following php script:

print ‘Text Line1′
print ‘Text Line2′
?>

What will be the output on running the script?

a. Text Line1Text Line2
b. Text Line1 Text Line2
c. ‘Text Line1′
d. ‘Text Line2′
e. Error message will be printed

Answer e;

26. Late PHP versions support remote file accessing for the functions:

a. include()
b. include_once()
c. require_once()
d. Both a and b
e. Both b and c

Answer: e;

27. Which of the following does not represent logical AND operator in PHP?

a. &
b. &&
c. And
d. AND

Answer: a

28. Which of the following are invalid data types in PHP?

a. string
b. integer
c. float
d. char
e. array
f. object

Answer: D

29. The Manager and Office classes are as follows:

class Manager{
function printName() {
echo “Manager”;
}
}
class Office{
function getManager() {
return new Manager();
}
}

$ofc = new Office();
???

?>

Which of the following should replace ‘???’ to obtain the value of printName() function?

a. $ofc->getManager()->printName();
b. new Office()->getManager()->printName();
c. $ofc->getManager->printName;
d. Office::getManager()::printName();

Answer: a

30.Which of the following variable declarations within a class is invalid in PHP5?
a. private $type = ‘moderate’;
b. var $term =3;
c. public $amnt = ’500′;
d. protected $name = ‘Quantas Private Limited’;

Answer: b;

31. What will be the output of following code?

$arr = “a”;
$arr[0]=”b”;
echo $arr;
echo $arr[0];

a. ab
b. $arr is undefined
c. bb
d. Parse error

Answer: C

32. What is the result of the following expression?

5+2 * 4+6

a. 70
b. 19
c. 34
d. 21
Anwer: b

33. What will be the output of following code?

$var = 1 + “-1.3e3?;
echo $var;

a. -1299
b. 1
c. 1-1.3e3
d. Error:cannot add integer and string

An swer: a

34. What will be the output of following code?

$var1=”a”;
$$var1=”b”;
echo “$var1 $a”;

a. a b
b. $var1 $a
c. Error: $a is undefined
d. Error: Parse error in line 2 ($$var1 = “b”)

Answer a

35. What will be the ouput of the following code?

if (-1)
print “true”;
else
print “false”;
?>

a. true
b. false

Answer: a

36. What will be the output of the following code?

echo 12 . 6;

a. 12 . 6
b. 126
c. 12.6
d. Error: You cannot add integers through the concatenation operator(.)

Answer: B

37. Consider the following sample code:

$x = 0xFFFE;
$y = 2;
$z = $x && $y;

What will be the value of $z?

a. 0
b. 1
c. 2
d. 3
e. 4

Answer: B

38. what would be the output of the following code?
$stg=’good day’;
$stg= ucwords($stg);
echo $stg;
?>
a. good day
b. GOOD DAY
c. Good Day
d None of the above
Ans: C

39. Which one of the following is turnary operator?

a. &
b. =
c. :?
d. ?:
e. +=
f. &&

Ans: D

40. If you want to pass a value to a function by reference, the correct way is:

a. function ModifyReport(&$Rptfile){}
b. function ModifyReport($Rptfile){}
c. function ModifyReport(ByRef $Rptfile){}
d. function ModifyReport(&Rptfile){}

Ans: A

THANKS TO ALL………………..

odesk English spelling Test U S Version

English Spelling Test (U.S. Version)

Question: 01

Identify the misspelled word in the list below.

a. Accomodate

b. Analyze

c. Acknowledgment

d. Asterisk

02. Identify the misspelled word in the list below.

a. Yacht

b. Youthful

c. Yeilding

d. Yesterday

03. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

The clown’s performance was _______________, to say the least.

a. dissapointing

b. dissappointing

c. disapointing

d. disappointing

04. Choose the correct spelling of the word from the options below.

a. Vacuum

b. Vaccuum

c. Vacumm

d. Vaccum

05. Choose the correct spelling of the word from the options below.

a. Manoeuvar

b. Manouver

c. Maneuver

d. Manuver

06. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

Sally’s nervous __________ left her standing at the altar.

a. fiancé

b. finance

c. feancé

d. fience

07. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

Mrs. Baker took her ______________ class on a field trip to the zoo.

a. kindergarden

b. kindegarten

c. kindergarten

d. kindegarden

08. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

Hazel Dormouse is a _________ creature.

a. nocternal

b. nocturnal

c. noctarnal

d. nacturnal

09. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

The savvy dancer acted as a __________ between the detective and the cabaret owner.

a. liasion

b. liaison

c. liasone

d. leason

10. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

_________animals feed almost exclusively on meat.

a. Carnivorus

b. Carnivorous

c. Carnivoures

d. Carnivoreus

11. Choose the correct spelling of the word from the options below.

a. Gauge

b. Gaje

c. Guage

d. Gaige

12. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

Emma has always been fascinated by the way the mind works, so she’s decided to get a degree in __________.

a. pshycology

b. psycology

c. psyhcology

d. psychology

13. Choose the correct spelling of the word from the options below.

a. Efficency

b. Efficentsy

c. Efficiensy

d. Efficiency

14. Choose the correct spelling of the word from the options below.

a. Heinous

b. Henous

c. Heinus

15. Identify the misspelled word in the list below.

a. Stationery

b. Statutory

c. Sincerely

d. Sanctuery

16. Identify the misspelled word in the list below.

a. Parallel

b. Prevalent

c. Prejudice

d. Perserverance

17. Choose the correct spelling of the word from the options below.

a. Leiutenant

b. Luietenant

c. Lieutanent

d. Lieutenant

18. Identify the misspelled word in the list below.

a. Pageant

b. Poignant

c. Plummage

d. Priggish

19. Identify the misspelled word in the list below.

a. Quixotic

b. Quite

c. Questionaire

d. Quarantine

20. Choose the correct spelling of the word from the options below.

a. Adress

b. Addrress

c. Addres

d. Address

21. Choose the correct spelling of the word from the options below.

a. Reminiscience

b. Reminiscence

c. Reminescence

d. Reminisense
22. Identify the misspelled word in the list below.

a. Rhythmical

b. Reminiscence

c. Rheumatism

d. Resevoir

23. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

The judge granted the reluctant witness complete ____________ from prosecution for his part in the crime.

a. amnesty

b. amnasty

c. anmesty

d. emnesty

24. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

He __________ a summer house, an exercise bike, and a hamster in the divorce settlement.

a. accquired

b. ecquired

c. acquired

d. akquired

25. Choose the correct spelling of the word from the options below.

a. Temperamental

b. Tempermental

c. Temperamentle

d. Temparamental

26. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

The crowd ________________ me on my acceptance into Mensa.

a. congradulated

b. congrachulated

c. congratulated

d. congratilated

27. Identify the misspelled word in the list below.

a. Cachet

b. Connoisseur

c. Charateristic

d. Catastrophe

28. Identify the misspelled word in the list below.

a. Wierd

b. Wired

c. Whined

d. Willful

29. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

On the ____________ day of Christmas, Lucy was annoyed to find her yard full of noisy drummers drumming.

a. twelvth

b. twelfth

c. twelfeth

d. twelth

30. Identify the misspelled word in the list below.

a. Enhancement

b. Elicit

c. Enegma

d. Ecstasy

31. Identify the misspelled word in the list below.

a. Sophomore

b. Supersede

c. Susceptable

d. Spontaneous

32. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

He wrote __________on every topic from shoestrings to string theory.

a. prollifically

b. prolificaly

c. prollificaly

d. prolifically

33. Identify the misspelled word in the list below.

a. Dexterity

b. Desicate

c. Dyeing

d. Desecrate

34. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

Be sure to leave your travel __________with the secretary so he’ll know how to reach you while you’re away.

a. itenreray

b. itinerary

c. iteneray

d. itinirary

35. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

My father does not believe in ____________ , but my mother does.

a. reincanation

b. reincarenation

c. reincarnation

d. reincantation

36. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

Peter always makes such a _____________ of himself!

a. nuisance

b. nuisents

c. newsanse

d. nuisince

37. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

Clara the cat simply chose to ignore the ______________ of our dog.

a. existence

b. existance

c. existense

d. existanse

38. Choose the correct spelling of the word from the options below.

a. Forfiet

b. Forfeit

c. Forefeit

d. Fourfit

39. Identify the misspelled word in the list below.

a. Fluorescent

b. Full fill

c. Facsimile

d. Fictitious

40. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.

Sam _________ a successful political campaign.

a. orchestraited

b. orchestrated

c. orchestrea

end

oDesk Readiness Test Answer

Question:01

Can I start my own agency on oDesk?

https://kb.odesk.com/questions/1372

a. Yes! You can create an agency and earn money by selling the services of your agency contractors.

b. No, oDesk is for independent contractors only
Ans: a

Question:02

Which of the following are TRUE about your oDesk Work Diary?

https://kb.odesk.com/questions/825

a. Allows employers to see when and what their contractors are working on

b. Enables automatic billing for hourly contracts

c. The oDesk Team application auto-tracks time which can be reviewed in the Work Diary

d. Manual time can be added, but isn’t guaranteed payment

e. All of the above
Ans: e

Question:03

Which of the following statements about oDesk fees is FALSE?

https://www.odesk.com/help/help/permalink/498

a. The oDesk fee is 10% of the employer’s payment to oDesk

b. oDesk is free to join

c. oDesk is free for contractors to apply and work on jobs

d. The oDesk fee is $2/hour for hourly contracts

e. All of the above
Ans: d

Question:04

Which of the following actions are NOT allowed when applying to job postings?

https://www.odesk.com/help/help/permalink/359#apply

a. Misrepresenting your skills, experiences, portfolio, etc.

b. Submitting boilerplate, placeholder or generic bids or other spam

c. Disclosing direct contact information

d. Applying when you are not truly qualified

e. All of the above
Ans:e

Question:05

Which of the following are required to qualify for guaranteed payment?

https://www.odesk.com/help/help/permalink/475

a. An hourly contract

b. Tracking your time with the oDesk Team application

c. Entering relevant memos

d. An employer with a verified payment method

e. All of the above
Ans:e

Question:06

Which of the following are NOT permitted on oDesk?

https://www.odesk.com/help/help/permalink/400

a. Sharing a single account between multiple people

b. Opening more than one account on oDesk

c. Using a logo or clip art as your profile portrait

d. Using a fake name

e. All of the above
Ans:e

Question:07

Which of the following is TRUE about fixed-price contracts?

https://kb.odesk.com/questions/1034

a. Employer billed automatically each week

b. How much to pay and when to pay is at the employer’s discretion

c. Hours worked will show on your profile

d. Time-tracking required

e. Qualify for the oDesk payment guarantee
Ans:b

Question:08

The oDesk Team application Time Tracker records which of the following?

https://kb.odesk.com/questions/1167

a. Screenshot of the active screen once per billing segment

b. Number of keystrokes

c. Number of mouse clicks

d. Memo entered by the contractor

e. All of the above
Ans:e

Question:09

What happens when a contract ends?

https://kb.odesk.com/questions/735

a. You lose access to the Work Diary

b. Both users can leave feedback

c. The feedback system is double blind, so your employer cannot see the feedback you left them until after they have left feedback for you

d. Hours will be billed (and disputes may be filed) according to the usual weekly payment schedule

e. All of the above
Ans: e

Question:10

Which of the following is FALSE about weekly limits on hourly contracts?

https://kb.odesk.com/questions/697

a. Hours in excess of the weekly limit will not be billed to the employer

b. You should discuss any need to work beyond your limit with your employer

c. The weekly limit can be changed by the contractor

d. The weekly limit can be changed by the employer

e. Hours in excess of the weekly limit are not guaranteed payment
Ans: c

Question:11

Which of the following are TRUE about the oDesk dispute process?

https://www.odesk.com/help/help/permalink/118#contractor

a. The dispute process only applies to Hourly contracts

b. If you fail to respond, oDesk will refund the employer and suspend your account

c. If you reject the dispute, oDesk specialists will review your Work Diary and evaluate it against the criteria of the payment guarantee

d. Disputed hours ruled in the employers favor are refunded

e. All of the above
Ans: e

oDesk Readiness Test for Independent Contractors and Staffing Managers

by   kaderontor469161    On April 1, 2012 ·

1. Which of the following is FALSE about weekly limits on hourly contracts?

a.Hours in excess of the weekly limit will not be billed to the employer
b.You should discuss any need to work beyond your limit with your employer
c. The weekly limit can be changed by the contractor (Answer)
d.The weekly limit can be changed by the employer
e. Hours in excess of the weekly limit are not guaranteed payment

 
2.Which of the following actions are NOT allowed when applying to job openings?

e.  All of the above (Answer)

3.Which of the following statements about the oDesk Team application are true?

e.  All of the above (Answer)

4. Which of the following are TRUE about the oDesk dispute process?

a.The dispute process only applies to Hourly contracts
b. If you fail to respond, oDesk will refund the employer and suspend your account
c. If you reject the dispute, oDesk specialists will review your Work Diary and evaluate it against the criteria of the payment guarantee
d.  Disputed hours ruled in the employers favor are refunded
e.  All of the above (Answer)

5. Which of the following are TRUE about your oDesk Work Diary?

a.  Allows employers to see when and what their contractors are working on
b. Enables automatic billing for hourly contracts
c.The oDesk Team application auto-tracks time which can be reviewed in the Work Diary
d. Manual time can be added, but isn’t guaranteed payment
e. All of the above (Answer)

6.What happens when a contract ends?

a. You lose access to the Work Diary
b. Both users can leave feedback
c. The feedback system is double blind, so your employer cannot see the feedback you left them until after they have left feedback for you
d.  Hours will be billed (and disputes may be filed) according to the usual weekly payment schedule
e.   All of the above (Answer)

7.Can I start my own agency on oDesk?

a.     Yes! You can create an agency and earn money by selling the services of your agency contractors. (Answer)
b.     No, oDesk is for independent contractors only

8.Which of the following is true of your oDesk timelog?

e.  All of the above (Answer)

9 Which of the following are required to qualify for guaranteed payment?

a. An hourly contract
b. Tracking your time with the oDesk Team application
c. Entering relevant memos
d. An employer with a verified payment method
e. All of the above (Answer)

10 Which of the following statements are correct about oDesk fees?

e.  All of the above (Answer)

11. Which of the following actions are NOT allowed when applying to job postings?

a. Misrepresenting your skills, experiences, portfolio, etc.
b. Submitting boilerplate, placeholder or generic bids or other spam
c. Disclosing direct contact information
d. Applying when you are not truly qualified
e.  All of the above (Answer)

12. Which of the following are NOT permitted on oDesk?

a.  Sharing a single account between multiple people
b. Opening more than one account on oDesk

c. Using a logo or clip art as your profile portrait
d.  Using a fake name
e.  All of the above (Answer)

13. What do you need to do to ensure guaranteed payment on hourly jobs?

e.  All of the above (Answer)

14. Which of the following break the oDesk user agreement?

e.  All of the above (Answer)

15.Which of the following statements about oDesk fees is FALSE?

a.  The oDesk fee is 10% of the employer’s payment to oDesk
b.  oDesk is free to join
c.  oDesk is free for contractors to apply and work on jobs
d.  The oDesk fee is $2/hour for hourly contracts (Answer)
e.  All of the above

16. Buyers set weekly limits on hourly assignments, how do these work?

e.  All of the above (Answer)

17. The oDesk Team application Time Tracker records which of the following

a.  Screenshot of the active screen once per billing segment
b. Number of keystrokes
c.  Number of mouse clicks
d.  Memo entered by the contractor
e.  All of the above (Answer)

18. Can I start my own company on oDesk?

a. Yes! oDesk allows you to build and manage a team of workers, colleagues and collaborators. You can even subcontract other workers on oDesk to other customers oDesk (and take a cut). (Answer)

b. No

19.How does feedback work on oDesk?

e.  All of the above (Answer)

20. Which of the following is TRUE about fixed-price contracts?

a. Employer billed automatically each week
b. How much to pay and when to pay is at the employer’s discretion (Answer)
c. Hours worked will show on your profile
d. Time-tracking required
e. Qualify for the oDesk payment guarantee

odesk seo test answer

1.  Which black hat Seo Techique is characterized by a method to deceive search engines,  by detecting the search engine bot and “feeding” it with a different HTML actually served to users?
ans:   Cloaking

2. Which is the function of indexer part of the Google search Engine?
ans.   It helps to retrieve web pages from the world wide wed

3. Google display up to _______ characters of a webpages Title Tag.
ans:  66

4. which of the following can be termed as a good keyword selection and placement  strategies?
ans:    a. targeting synonyms of the main keyword
          d. Optimizing five or more keywords per page

5. What will happen if you type the words Certification-Networking in the google search  box?
ans:   google will find all the web pages in which the words certerfication and networking  appear together

6. which search engine technology prevents a website from appearing in numerous top  positions in the search engine result pages
ans:   clustering

7. if a websites search engine saturation with respect to a particular search engine is  20%. what does it mean?

ans:   only 20% of the pages of the website will be indexed by the search engine

8. Which of the following statements about google techinical and quality guidlines is  true.
ans:   Avoid using robot.txt to prevent crawling of search results pages or other auto- generated pages, even if they dont add much value for users coming from the search  engines.

9. Impleminting a 301 permanent Redirects on the old pages to redirect to the new pages  is a good idea from the SEO perspective.
True or False?
ans: True

10. what is the name of the search engine technology due to which a query for the word  ‘actor’ will also show search results for related words such as actress, acting or  act?
ans:    RSD ( real time synonym detection )

11. Are Rss/Atom feeds returned in Google search results?
ans:No

12. All major search engines are case sensitive
ans:    False

13. Cloaking is a controversial SEO technique. What does it involve
ans:   Offering a different set of web pages to the search engines

14. which of the following statements is correct with regard to the description meta tag?
ans:     Google uses the meta description to generate the search engine results pages.

15. which of the following statements about the search engine optimization techniques are  correct.
ans:    websites with deep linking are looked at the favorably by search engines

16.Which of the following factors have an impact on the google pagerank
ans:     the subject matter of the site providing the inbound link to a page of a web site

17. what is the most likely time period required for getting a google page rank
ans:   More Than 3 monts.

18. Which of the following is an ethical SEO Techique?
ans:   Non of the above.

19. What is Anchor text
ans:  it is the visible text that is hyper linked to another page

20. Google looks down upon paid links for enhancing page rank. If a website sells a  links, what actions does Google recommend to avoid being penalized
ans:    Paid links should be disclosed through index-nofollow attribute in the hyperlink

21. if you search for the term “iq test” in the word tracker keyword suggestion tool, will  it return the number of independent searches for the term “iq”
Yes or no?
ans:    no

22. if you enter “help site:http://www.expertrating.com‘ in the google search box, what will  google search for
ans:     it will find pages about help with-in http://www.expertrating.com

23. which of the following website design guidelines have been recommended by Google
ans:    Every page should be reachable from at least one static text link

24. Which of the following statements regarding website content are correct?
ans:     If you have two versions of a document on your website, google recommends that you  only allow the indexing of the better version

25. which of the following statements about the RSS are correct.
ans:      it is a form of XML

26. what is the main reason for the effectiveness of optimizing a webpages towards a long  tail keyword search
ans:     there are fewer websites that have targeted such keywords.

27. how are the site maps important for the search engine optimization process
ans:ste maps help the search engine spider pick up more pages from the website..

28. which of the following actions could get you banned by Google
ans:non of the above.

29. Do search engines such as google detect innatural linking patterns by checking the  Class C ip address of the page where the link to the websites originates? Yes or no?

ans:yes

30. what is the term for optimization strategies that are in an unknown area of  reputability/validity
ans:Silver hat techiques