oDesk Readiness Test Answer

Question:01

Can I start my own agency on oDesk?

https://kb.odesk.com/questions/1372

a. Yes! You can create an agency and earn money by selling the services of your agency contractors.

b. No, oDesk is for independent contractors only
Ans: a

Question:02

Which of the following are TRUE about your oDesk Work Diary?

https://kb.odesk.com/questions/825

a. Allows employers to see when and what their contractors are working on

b. Enables automatic billing for hourly contracts

c. The oDesk Team application auto-tracks time which can be reviewed in the Work Diary

d. Manual time can be added, but isn’t guaranteed payment

e. All of the above
Ans: e

Question:03

Which of the following statements about oDesk fees is FALSE?

https://www.odesk.com/help/help/permalink/498

a. The oDesk fee is 10% of the employer’s payment to oDesk

b. oDesk is free to join

c. oDesk is free for contractors to apply and work on jobs

d. The oDesk fee is $2/hour for hourly contracts

e. All of the above
Ans: d

Question:04

Which of the following actions are NOT allowed when applying to job postings?

https://www.odesk.com/help/help/permalink/359#apply

a. Misrepresenting your skills, experiences, portfolio, etc.

b. Submitting boilerplate, placeholder or generic bids or other spam

c. Disclosing direct contact information

d. Applying when you are not truly qualified

e. All of the above
Ans:e

Question:05

Which of the following are required to qualify for guaranteed payment?

https://www.odesk.com/help/help/permalink/475

a. An hourly contract

b. Tracking your time with the oDesk Team application

c. Entering relevant memos

d. An employer with a verified payment method

e. All of the above
Ans:e

Question:06

Which of the following are NOT permitted on oDesk?

https://www.odesk.com/help/help/permalink/400

a. Sharing a single account between multiple people

b. Opening more than one account on oDesk

c. Using a logo or clip art as your profile portrait

d. Using a fake name

e. All of the above
Ans:e

Question:07

Which of the following is TRUE about fixed-price contracts?

https://kb.odesk.com/questions/1034

a. Employer billed automatically each week

b. How much to pay and when to pay is at the employer’s discretion

c. Hours worked will show on your profile

d. Time-tracking required

e. Qualify for the oDesk payment guarantee
Ans:b

Question:08

The oDesk Team application Time Tracker records which of the following?

https://kb.odesk.com/questions/1167

a. Screenshot of the active screen once per billing segment

b. Number of keystrokes

c. Number of mouse clicks

d. Memo entered by the contractor

e. All of the above
Ans:e

Question:09

What happens when a contract ends?

https://kb.odesk.com/questions/735

a. You lose access to the Work Diary

b. Both users can leave feedback

c. The feedback system is double blind, so your employer cannot see the feedback you left them until after they have left feedback for you

d. Hours will be billed (and disputes may be filed) according to the usual weekly payment schedule

e. All of the above
Ans: e

Question:10

Which of the following is FALSE about weekly limits on hourly contracts?

https://kb.odesk.com/questions/697

a. Hours in excess of the weekly limit will not be billed to the employer

b. You should discuss any need to work beyond your limit with your employer

c. The weekly limit can be changed by the contractor

d. The weekly limit can be changed by the employer

e. Hours in excess of the weekly limit are not guaranteed payment
Ans: c

Question:11

Which of the following are TRUE about the oDesk dispute process?

https://www.odesk.com/help/help/permalink/118#contractor

a. The dispute process only applies to Hourly contracts

b. If you fail to respond, oDesk will refund the employer and suspend your account

c. If you reject the dispute, oDesk specialists will review your Work Diary and evaluate it against the criteria of the payment guarantee

d. Disputed hours ruled in the employers favor are refunded

e. All of the above
Ans: e

About these ads

3 thoughts on “oDesk Readiness Test Answer

  1. At the same time, you also have to rein yourself in and stay mainly focused on business related topics. You have to find the right balance, and with practice you’ll discover it. You should not, however, blog about anything that you wouldn’t write in a business email.

    cheap lv bags

    You will start to see what your visitors and customers respond to and tailor your efforts to give them what they want.

    louis vuitton handbags

  2. To buy to buy UGG Cozy Knit Slipper Raspberry Cream clearance ,it`s UGG Cozy Slipper Cream Color: Cream The slippers are fully lined in sheepskin and on a comfortable modeled rubber outsole. Women UGG Cozy Knit slippers in raspberry rose retained soft, dense, breathable, warm, after processing knitted surface. at cheap uggs.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s